MonteHosting poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca naše mreže. Svi podaci dobijeni od strane posetioca (ime, adresa, email...) i ostali podaci nisu dostupni trećoj strani. MonteHosting se obavezuje da čuva privatnost korisnika, te da privatne podatke neće distributirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika i u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

MonteHosting ne garantuje, niti preuzima odgovornost za bilo koji proizvod ili servis reklamiran od strane trećeg lica na našoj mreži, kao ni za hiperlinkovane web sajtove, sajtove na banerima ili bilo kog drugog načina reklamiranja. MonteHosting neće biti saučesnik, ili na bilo koji način odgovoran za kontrolisanje bilo kakvih transakcija između vas i drugih korisnika proizvoda ili servisa. MonteHosting ne garantuje i ne snosi odgovornost za sadržaje drugih kao što su link strimovi, foto kao ni za njihovu funkcionalnost. Zadržavamo pravo da menjamo uslove korišćenja i politiku privatnosti za naše i vaše bolje i sigurnije web iskustvo!!!

MonteHosting koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne uključuju Vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale. Ukoliko želite da pročitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase i Google mrežu sa medijskim sadržajem.

UKOLIKO STE VLASNIK NEKOG MEDIJA ILI AUTORSKOG MATERIJALA I SMATRATE DA SE VAŠE AUTORSKO DELO NELEGALNO PRIKAZUJE U NAŠOJ MREŽI, MOLIMO VAS DA NAS OBAVESTITE O TOME I MI ĆEMO ISTOG MOMENTA UKLONITI POMENUTI SADRŽAJ SA NAŠEG SERVERA.

Zadržavamo pravo na promene ovih uslova, promene na celom sajtu, uključujući ukidanje bilo kakvog sadržaja ili opcije sajta, a isto tako i dodavanje novih opcija u bilo koje vreme. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o svakoj promeni na sajtu.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o posvećenosti MonteHosting zaštiti privatnosti internet korisnika, kontaktirajte nas.